Marketing online

O pagina web pe langa faptul ca este dezvoltata si postata pe internet. Pentru marketing online, este bine de avut in vedere si partea de SEO, o componenta foarte importanta a paginilor web din zilele noastre, partea de SEO este foarte importanta pentru ca pagina ta sa poata fi gasita de motoarele de cautare. Acest concept este posibil de facut prin ADS, campanii google sau prin alte mijloace de promovare.

CRM

Cum reusim sa crestem vanzarile

SEO - Optimizare cautare google
Content marketing
Social media marketing
Serverul si afisarea informatiilor

Seo este unul din factori foarte importanti care va vor ajuta sa cresteti numarul de vizitatori si respectiv vanzarile pe platforma ta.

Content marketing. Produsul tau sau produsele tale pe care le vei comercializa trebuie sa indeplineasca standardele afisate pe descriere. Asta va fi foarte important ca tu sa poti vinde usor si repede cat mai multe.

Social media marketing. Ca orice produs, sau companie, mereu va exista si concurenta.  De accea este important ca ceea ce vinzi as fie foarte cautat foarte ieftin si apreciat de clienti.  Atat poza cat si titlu conteaza foarte mult atunci cand prezinti ceva pe pagina ta.

Serverul pe care se afiseaza informatia pentru client, este la fel de important pentru a putea fi vazut de cati mai multi utilizatori. Un server dedicat vine cu foarte multe resurse si asta evident si cresterea vanzarilor. Clienti trebuie sa aiba partea de o experienta placuta si foarte rapida pe website-ul tau

× Suport clienti