Portofoliu

CRM

Portofoliu Alin IT contine o serie de proiecte construite pe tehnologii web moderne, care pot fi accesate atat pe desktop cat si pe mobile adica responsive. Se folosesc partea de core dar si partea de librarii externe. Pentru a incepe un proiect cu Alin iT puteti accesa pagina Start

Din portofoliu Alin IT
AiWSS-CRM AiWSS-ERP AiWSS-SaaS

CRM

 

AiWSS-CRM ( AliniT World Soft Services CRM ) este un CRM care face parte din portofoliul Alin IT

Acest CRM face posibila comunicare intre diferite platforme de anunturi de pe piata si platforma AiWSS, prin comunicarea cu API -urile website-urile de anunturi cele mai mari din tara, facem posibil crearea de anunturi intr-un singur loc si automatizam publicarea lor pe orice website, care ne ofera posibilitate de comunicare prin API.

task manager

AiN-ERP este un ERP, ce ofera posibilitate administrarii task-urilor din interiorul unei companii sau a unei organizatii.

Folosind acest manager de task-uri putem crea proiecte, task -uri dar si utilizatori, ca mai apoi sa le relationam, pentru a comunica intre ele, si a le actualiza cand este nevoie. Fiecare proiect poate contine task uri si fiecare task este atribuit unui utilizator. 

Avem pentru viitori clienti versiune demo  

Link https://manager.alinit.ro/

Poti crea un cont, apoi o organizatie unde poti adauga proiecte si sarcini

× Suport clienti