CRM

Servicii

CRM

ERP

Serviciile oferite de noi sunt aplicatii software de tip CRM care este un jurnal al tuturor informațiilor despre client, care foloseste servicii sau microservicii web actualizate în timp real și accesibile de toți membrii echipei. Un software care ordonează și sistematizează etapele interacțiunii cu clienții (potențiali și actuali).

Acest tip de software, putem face personalizat, la cerintele si specificatiile clientului.

Serviciile software de tip aplicatie ERP este un sistem software pentru managementul integrat al proceselor si operatiunilor din diferite zone de business: achizitii, vanzari, contabilitate, productie, managementul relatiilor cu clientii, management proiecte si alte activitati ce privesc lantul logistic. Servicii de tip ERP sunt foarte simplu de folosit si aduce un plus de eficienta.

SaaS

PaaS

IaaS

saas

Servicii SaaS – Software as a Service este in general o platforma care poate servi clientilor, doar folosind o coxiune deschisa la internet. Un SaaS poate fi folosit de mai multi clienti sau chiar de companii

Servicii  PaaS – Platform as a service este un mediu de tip cloud cu resurse proprii si unde clienti de orice fel si de oriunde se pot conecta si pot avea access la diferite servicii si micro servicii.

Servicii  IaaS Infrastructure as a Service  este un tip de model de serviciu în cloud în care resursele de calcul sunt găzduite în mediul cloud.

Cloud

SERVER

Cuvantul provine din limba engleza, unde inseamna “nor” si sugereaza un spatiu de stocare virtual, care se afla pe un server. Adica stochezi datele intr-un loc pe care nu-l vezi cu ochii tai. A utiliza cloud este ca si cum ai utiliza calculatorul altcuiva.

În tehnologia informației, un server este un program care furnizează servicii altor aplicații (numite aplicații client), aflate pe același calculator sau pe calculatoare diferite. De obicei, aplicația server așteaptă conexiuni din partea aplicațiilor client.

Recrutare

Magazin digital

Serviciile de recrutare pe care le oferim, se refera la recomandarile pe care le avem pentru diverse firme, colaborari B2B. Discutam cu viitori candidati si le putem oferi cursuri si certificari apoi putem prezenta mai departe firmelor interesate.

Putem oferi si administra platforme online de comert produse dar si servicii. Folosim atat CMS- uri de tip SHOP dar si facute in intregime.

× Suport clienti