website

Dezvoltare website de prezentare, este un proces de constructie a unei pagini, portal, forum, website de prezentare, blog, website de comert, portal sau blog, care poate dura de la 3 zile la cateva saptamani, perioada care este legata si de complexitatea aplicatiei sau a web site-ului. Website de prezentare, de comert sau platforma de tip ERP, CRM, eCommerce toate implica un proces de dezvoltare, pentru ca aceste aplicatii pot comunica cu o baza de date, sau pot comunica cu un API extern. In interiorul unei aplicatii web, de asemenea putem face uz si de alte servicii web externe, cum sunt WhatsApp sau Facebook pentru o popularitate mai mare.  

Un website poate fi

Baza de date

Baza de date, reprezinta un aspect foarte important pentru un website. Cea mai mare parte a website -urilor au continut stocat pe un server intr-o baza de date, ca este de fapt o structura bine definita de date si care foloseste limbajul SQL . Bazele de date pot fi de mai multe feluri si anume relationala si nerelationala. 

Server

Un server poate fi shared sau dedicat. Un server poate fi conectat la o baza de date. Alin IT are parteneri pentru a furniza astfel de servere si chiar pentru a le gestiona, astfel incat sa putem oferi servicii web de calitate superioara.

× Suport clienti